Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia încheie turul cu un eşec la Bistriţa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sătmărenii au pierdut cu 2-1 (0-0), în prelungiri

olimpiaOlimpia condus la Bistriţa cu 1-0 până în minutul 86 când a fost egalată iar golul înfrângerii a venit în prelungirile meciului, în minutul 90+3.

O situaţiei asemănătoare în ce priveşte evoluţia scorul cu cea din meciul Pandurii – Fiorentina. Dar asemănarea se opreşte aici pentru că Pandurii joacă cu totul altceva. Revenind la Olimpia trebuie să spunem că situaţia nu este încă dramatică, dar devine îngrijorătoare. Formaţia sătmăreană a câştigat un singur punct în ultimele trei meciuri şi a căzut de pe locul 4 pe 8. Şi, nu trebuie să uităm acest lucru, în prima etapă a returului Olimpia va juca în deplasare, pe terenul echipei FC Universitatea.

Cât priveşte meciul de la Bistriţa, acesta a fost dominat în cea mai mare parte de gazde care şi-au creat în prima parte câteva ocazii dar nu foarte mari. Şi, aşa cum reiese din cronica meciului care a apărut pe site-ul liga2.ro, bistriţenii nu au nimerit, în prima repriză, niciodată spaţiul porţii apărată de Miron. Primul lor şut pe poartă a fost în minutul 50 dar Miron a fost la post la lovitura liberă a lui Nalaţi. În acest timp jucătorii Olimpiei s-au apărat organizat dar nu prea au contat în atac. Până în minutul 66 când Bujor a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns în careu şi l-a învins pe Albuţ cu un şut la colţul lung. Golul aduce bucurie mare în tabăra sătmăreană. Din păcate la final va veni tristeţea. Asta pentru că în minutul 86 Brumă egalează iar în minutul 90+3 Stancu centrează iar Chiţu marchează cu capul golul victoriei echipei din Bistriţa.

Martorii oculari ne-au relatat că înainte de aceste goluri, Olimpia a avut o bună ocazie dar Lemac a preferat şă şuteze de la 16 metri în loc să-i paseze lui Bujor, liber în careu. Acelaşi Bujor, care a făcut mare rispipă de energie, un adevărat piston în coasta apărării bistriţene, a fost înlocuit în minutul 76 cu Micaş, moment din Olimpia s-a retras în propriul teren iar bistriţenii au ieşit la atac. Peste toate, Olimpia a beneficiat de un corner după minutul 90. Dar, în loc să se joace la posesie, balonul a fost aruncat în careu. Bistriţenii au recuperat rapid balonul după care au dezvoltat atacul din care au marcat golul victoriei.

– Gloria: Albuţ – Ţrcă Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Budăan (62 Negruţ), Feher, Nalaţi (60 Stancu), Chiţ – C. Roş (76 Bucur)- Brumă.

– Olimpia: Miron – Mureşn (58 Sabău), Băau, Ene, Iuhas – Gavrilescu (65 Lemac), Svarczkopf, Kinczel, Villand – Zsiga, Bujor (78 Micaş).

Arbitru: Florin Chivulete (Bucureşi). Asistenţ: Radu Despa ş Cristian Lucaci (ambii Baia Mare).

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns