Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O tânără a încercat să-şi scoată copilul din ţară ascuns într-o pătură

O femeie în vârstă de 36 de ani este cercetată de poliţiştii de frontieră pentru că a încercat să îşi scoată fetiţa de numai 9 luni din România, ascunsa sub o pătura.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO femeie în vârstă de 36 de ani este cercetată de poliţiştii de frontieră pentru că a încercat să îşi scoată fetiţa de numai 9 luni din România, ascunsa sub o pătura.

 

Joi, 14 noiembrie, în jurul orei 23, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat un microbuz înmatriculat în Maramureş, în care se aflau mai multe persoane.

Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din România, la controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate, ascunsă în braţele unei femei, sub o pătură, o minoră.

Oamenii legii au constatat că este vorba de o mama si copilul ei de 9 luni. Femeia, Elena L., în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în judeţul Sălaj, a declarat ca s-a întors în ţară în urmă cu câteva zile, iar joi seara intenţiona să plece înapoi în Franţa.

Cum însă nu avea un document de călătorie valabil pentru minoră (doar certificat de naştere), a ţinut fetiţa în braţe şi a acoperit-o cu o pătură, sperând că astfel va trece frontiera fără a trezi suspiciuni autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria femeii şi a fiicei sale şi o cercetează acum pe Elena L. pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativa de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns