Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 16.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. S-a încurcat o problemă ce te privește direct, undeva departe de casă și e nevoie de prezența ta la fața locului. Chiar dacă nu ai timp de călătorii, trebuie să ajungi acolo, pentru că fără tine încurcătura nu se va putea rezolva.

 

TAUR. Ai colaboratori deosebiți, pe care merită să ți-i faci aliați pentru a atinge un scop măreț. Țintește sus, nu-ți coborî privirea la persoane care doar se bat cu pumnul în piept, dar nu au demonstrat niciodată de ce sunt în stare.

 

GEMENI. Oprește-te puțin cu proiectul pe care l-ai început, pentru că s-a infiltrat o informație greșită care te poate duce pe o pistă falsă. Fă o pauză, detașează-te puțin de ceea ce făceai și verifică informațiile din cât mai multe surse.

 

RAC. Discuțiile pe care le ai astăzi cu rudele au rolul de a aduce un plus de liniște în familia ta. Poate e nevoie de unele explicații sau de destăinuiri pe care doar tu le poți oferi, daor tu cunoști secretul deci fă să aibă cu toții o zi bună.

 

LEU. Cu cât te apropii mai mult de țelul pe care ți l-ai propus, cu atât nerăbdarea ta crește. Ești la un pas de împlinirea unui vis și ești foarte mulțumit de drumul parcurs. În curând vei mai bifa un punct pe lista dorințelor împlinite.

 

FECIOARĂ. Cariera ta face pași lenți, dar siguri, spre un vârf în care îți pui mari speranțe. E drum lung până la împlinirea acestui vis dar atitudinea ta cooperantă atrage colaboratori de nădejde, care îți vor fi de mare ajutor.

 

BALANȚĂ. Apar niște probleme în familie, dar ai noroc cu simțul umorului cu care ești înzestrat. Faci glume pe seama unor lucruri care pe partenerul tău par să îl deranjeze, dar tu, cu replicile tale, îl faci să râdă și să le ia în glumă.

 

SCORPION. Mult așteptatul week-end a sosit, dar cineva vrea să te pună și astăzi la treabă. Înainte de masă fă-i puțin pe plac, căci cea de a doua parte a zilei și așa este a ta și vei avea prilejul să te simți bine, așa cum îți dorește.

 

SĂGETĂTOR. A venit vremea unei decizii importante, pe care nu o poți amâna. Norocul tău e că ai o minte bine organizată, care va ști să aleagă cele mai bune informații, astfel încât vei reuși să faci cea mai înțeleaptă alegere.

 

CAPRICORN. Se ivește o situație la serviciu ce pune în prim plan reputația ta profesională. Trebuie să fii foarte atent ce faci cum reacționezi astăzi, pentru că dacă îți alegi destul de bine calea, poate avea cele mai bune consecințe.

 

VĂRSĂTOR. Cu un pic de efort poți avea succes, căci ai atât resursele necesare pentru a reuși, cât și noroc, iar asta te duce direct la țintă. Profită de auspiciile bune ale zilei pentru a finaliza proiectul ce părea mai complicat.

 

PEȘTI. Apare ceva neprevăzut și îți strică programul inițial, ceea ce, în prima fază te cam deranjează puțin. Însă supărarea nu va ține prea mult, penru că apare în scurt timp ceva nou, ceva interesant, ce-ți readuce buna dispoziție.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 15.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 02.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ