Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderii PNȚCD lansează o campanie pentru renașterea partidului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PNȚCD lansează o campanie națională de atragere de noi membri în rândul partidului, intitulată “Renaștem pentru România ta”, acțiune destinată atât românilor care, de obicei, absentează de la vot, cât și foștilor țărăniști care s-au retras din viața politică, a anunțat președintele formațiunii, Aurelian Pavelescu, duminică, într-o conferință de presă.

“Această campanie este singulară, niciun alt partid nu a făcut acest gest de a se deschide către români, de a-i invita pe românii care, iată, de atâta vreme nu mai au încredere în clasa politică, refuză acțiunile clasei politice, protestează împotriva partidelor politice în fiecare zi sau români care vin individual în piețele României, cum ar fi în Piața Universității, dar este vorba și despre asociațiile profesionale care s-au format în ultimul timp”, a declarat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, citat de Agerpres.

El a adăugat că această campanie va fi dublată de semnarea unor protocoale cu asociații precum cele ale medicilor, fermierilor, profesorilor, asociațiile profesionale ale celor care promovează turismul, ”asociații care au fost abandonate de clasa politică”.

Pavelescu punctează că acțiunea PNȚCD este destinată atât românilor care nu participă de obicei la vot, cât și foștilor țărăniști, care s-au retras din viața politică.

“Pentru a-i reprezenta pe români, PNȚCD are nevoie de structuri și de voturi. Pentru alegerile europarlamentare din 2014, PNȚCD se pregătește încă de astăzi. Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Prin această campanie, PNȚCD își propune să dea un semnal și românilor care nu participă la vot și care sunt, în marea lor majoritate, de dreapta, să vină alături de noi, să se implice în luptă politică pentru a putea fi reprezentați”, a spus liderul țărănist.

Prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, prezent la conferința de presă, a făcut, la rândul său, un apel către foștii membrii ai tineretului universitar creștin-democrat din anii ’90.

“Acelor ‘decreței’ țărăniști pe care i-am cunoscut foarte bine și al căror activism și combativitate le cunosc foarte bine, le adresez o chemare să se întoarcă înapoi în partid, să vină înapoi acasă, acolo unde le este locul, chiar dacă unii dintre ei nu au mai făcut politică sau au fost dați afară din partide politice, de conducători vremelnici ai PNȚCD care au au eșuat acum prin guverne de stânga”, a spus Moisescu.

Campania PNȚCD va începe în București și se va extinde în toate orașele mari ale țării. Ea va fi constituită pe două componente: out-door, prin amplasarea de corturi și door-to-door.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns