Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Botiz s-a inaugurat noul sediu al Bibliotecii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Participanti la deschiderea Biblionet in comuna Botiz
Participanti la deschiderea Biblionet in comuna Botiz

Investiţiile în clădire în valoare de 45.000 lei au fost asigurate de primărie

    Creşte numărul comunelor din judeţ în care se asigură spaţi pentru instalarea programelor denumite Biblionet. Începând de luni, 18 noiembrie, în rândul unităţilor administrativ teritoriale din judeţ în care cetăţenii care nu deţin calculatoare au acces la internet se numără şă Botiz.

Autoritatea publică locală şi oaspeţi ai acesteia au participat la darea în folosinţă a spaţului destinat activităţii Biblionet. Printre oaspeţi s-au aflat Daniel Pop, din partea IREX România, coordonator regional al programului Biblionet, Angelea Câmpian, directorul interimar al Bibliotecii Judeţene, Victoria Horvath, bibliotecara din comună fiind gazda.

 

În calitatea de beneficiari potenţiali ai acestui serviciu la inaugurare au participat elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Botiz, în frunte cu Ramona Roman, directorul instituţiei şcolare de învăţământ, reprezentanţ ai cultelor religioase.

După cum a menţionat Iosif Roca, primarul comunei, pe lângă investiţiile numeroase din timpul mandatului său, s-a ajuns şi la investiţii în cultură, investiţii care au o continuitate, după reabilitarea, respectiv construcţia terenului de sport şi a Sălii multifuncţionale.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de miercuri, 20 noiembrie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns