Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta îi reproşează lui Băsescu că nu şi-a făcut timp pentru premierii europeni veniţi la Bucureşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Declaraţiile preşedinteleui Traian Băsescu legate de “întregirea ţării” cu Republica Moldova, dar şi faptul că premierul muntenegrean Milo Djukanovic nu a fost invitat la Cotroceni, deşi s-a aflat miercuri într-o vizită oficială în România au fost taxate joi seară de premierul Victor Ponta. În plus, Ponta a susţinut că Băsescu nu şi-a făcut timp pentru niciunul din cei 15 prim-miniştri veniţi la summitul de la Bucureşti, cu excepţia celui al Chinei, Li Keqiang.

“Preşedintele ţării nu a avut timp să primească la Cotroceni niciunul din cei 15 prim-miniştri din regiune, deşi au făcut cereri în acest sens. Prim-ministrul din Muntenegru, care a fost la spital astă-vară, nu a fost primit”, a reclamat prim-ministrul într-un interviu la Antena 3, citat de gandul.

Ponta i-a reproşat lui Băsescu inclusiv declaraţiile recente cum că “următorul proiect de ţară al României va fi întregirea ţării”, făcute chiar înaintea Summitului de la Vilnius.

“Declaraţia de ieri a preşedintelui, a avut un singur om care a fost fericit: domnul Voronin, preşedintele comuniştilor, care a zis “Aha, v-am zis eu că vor Moldova”. Nu se poate să zicem mâine am luat Moldova la noi cu tot cu Moldova, cu armata a 14-a. Sunt declaraţii copilăreşti, lipsite de discernământ”, consideră Ponta.

Potrivit premierului, “preşedintele face din ce în ce mai des gesturi copilăreşti”. “Vrea să se răzbune şi apoi îţi pune magiun în pantofi”, a tradus el convocarea CSAT pentru aprobarea bugetelor serviciilor de informaţii, în timpul Summitului ţărilor est-europene cu China.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns