Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două studente de la FPSAC Cluj mobilizează spiriduşii Moşului pentru Casa Diana

Eleve de la "Slavici" implicate în proiect
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
spiri2
Eleve de la “Slavici” implicate în proiect

Sătmăreanca Alexandra Chiş şi colega ei Ioana Caşmir, studente la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării Cluj-Napoca, profil Comunicare şi Relaţii Publice, împreună cu elevele clasei a XII-a G de la Colegiul Naţional “Ioan Slavici” Satu Mare, s-au implicat în realizarea unei campanii sociale intitulate”Fii şi tu unul din Spiriduşii Moşului” cu scopul de a le face o surpriză copiilor de la Casa de tip familial “Diana”.

Elevele de la Slavici, sub coordonarea fetelor de la FSPAC, lucrează la un program de colinde şi o scenetă pentru a le prezenta în faţa copiilor. Spectacolul va avea loc marți 3 decembrie de la ora 16.

De asemenea cele două pregătesc un flashmob pentru colegii lor, lipersc afişe, împart pliante pentru promovarea campaniei invitându-i pe colegii lor să fie unul din spiriduşii Moşului dacă doresc.

Realizarea campaniei contează pentru Alexandra şi Ioana şi ca exerciţiu practic de PR, care le va servi în formarea lor profesională în cadrul facultăţii pe care o frecventează.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns