Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD amână anchetarea terenului lui Băsescu până după votarea bugetului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a anunțat luni, după ședința BPN al PSD, că partidul său va face nominalizări pentru Comisia de anchetă privind terenul de la Călărași după votarea bugetului.

“Nu am stabilit nici măcar membrii comisiei, deoarece astăzi draftul de hotărâre (privind înființarea comisiei — n.r.) întocmit de parlamentarii PSD, UNPR și PC îl vor prezenta colegilor de la PNL și când se ia decizia, imediat după legea bugetului, vom face și nominalizări”, a declarat premierul, citat de Agerpres.

Întrebat pe ce s-a bazat afirmația sa de duminică, atunci când a spus la o emisiune TV că, după părerea sa, președintele Băsescu a achiziționat terenul de la Călărași mai demult iar acum vrea să “îl albească”, Ponta a răspuns că a fost “o părere personală”, care s-a bazat însă și pe ochiul său “de jurist”.

“Eu cred că avea acest teren demult și acum a vrut să îl albească, ca să vă spun direct. (…) Spre finalul mandatului s-a gândit să treacă cumva pe numele familiei niște proprietăți pe care probabil că lucra mai demult la ele. (…) Eu asta cred. Dar cred de asemenea că președintele țării, prin funcția pe care o ocupă, dacă nu are absolut nimic de ascuns, cred că ar trebui să salute formarea comisiei (de anchetă — n.r.). Totuși, această vehemență a oamenilor din jurul său împotriva comisiei sigur că nu face decât să accentueze suspiciunea că este ceva de ascuns acolo”, a spus Victor Ponta, duminică seară.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns