Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu a promulgat Bugetul asigurărilor sociale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele Traian Băsescu a promulgat Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2014. “Am promulgat bugetul asigurărilor sociale de stat. Aşa cum am anunţat, nu am nimic cu acest buget, e în regulă, încă are uşoare rezerve dar poate că nu e rău. Cei ce propovăduiau imposibilitatea de a plăti pensii, ajutoare sociale, s-au dovedit a fi doar nişte propagandişti.”, a spus Băsescu, luni, într-o declarație la Palatul Cotroceni.

Săptămâna trecută, președintele Traian Băsescu declara că va promulga legea bugetului asigurărilor sociale în aceeași zi în care o va primi, dar că bugetul de stat îl poate “consulta” până pe 29 decembrie, amintește Agerpres.

Miercurea trecută, proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2014 au fost aprobate miercuri de plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Parlamentarii au votat bugetul de stat cu 346 “pentru”, 49 “împotrivă” și șapte abțineri, iar bugetul asigurărilor sociale de stat cu 347 pentru, 49 împotrivă și șapte abțineri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns