Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vitamina B 17 este un leac împotriva unor forme de cancer

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Potrivit unor opinii Vitamina B17 – amigdalina, este un leac pentru anumite forme de cancer. Cancerul şi-ar putea găsi remediul în consumarea unor alimente care conţin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutică, direct interesată să-şi vândă produsele, continuă să nege calităţile vindecătoare ale amigdalinei.

Un documentar realizat în urmă cu aproape 40 de ani prezintă o ipoteză uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi tratat extrem de uşor, cu ajutorul vitaminei B17. Crunta boală, pe care nimeni şi nimic nu reuşeşte să o combată de zeci de ani, nu ar reprezenta decât “o boală a deficienţei”, ce apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei (Vitamina B17).

Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat de către americanul G. Edward Griffin, în 1974, prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor.

Acest tip de tratament a fost abandonat de către majoritatea medicilor ca urmare a presiunilor făcute asupra lor de anumite organisme. Cu toate acestea, deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională, vindecarea unor forme de cancer cu Vitamina B17 este posibilă în prezent în clinici din ţări precum Marea Britanie, Germania, Mexic sau Elveţia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns