Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

30 de oi au murit şi 50 au fost rănite într-un accident rutier lângă Carei

Luni seara, după ora 20.00, la ieşirea din Carei spre localitatea Ghenci, o autoutilitară condusă de un şofer din Sălaj a lovit o turmă de oi, care se afla, nesupravegheată, pe partea carosabilă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

oi_moarte_42279300 Luni seara, după ora 20.00, la ieşirea din Carei spre localitatea Ghenci, o autoutilitară condusă de un şofer din Sălaj a lovit o turmă de oi, care se afla, nesupravegheată, pe partea carosabilă.

30 de animale au murit şi alte 50 au fost rănite, prejudiciul fiind estimat la suma de aproximativ 9.000 lei.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă. De asemenea, persoanei care însoţea animalele i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru deplasarea pe drum public fără semnalizare corespunzătoare şi nesupravegherea animalelor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. Pentru B.L. Eu cred ca oile au uitat sa-si agate sistemul de semnalizare acustica si vizuala, iar nea Ioan oierul, nu a știut ca oile rămase singure sint prosti.
    Dar dragul meu B.L. Eu sint sigur ca oile au avut un moment de decădere psihică si au decis sa se sinucidă in bloc.

    Dar dacă tu nu crezi, eu îți sugerez sa intrebi pe cei care au rămas in viața, si cu nivelul tau intelectualsi al oilor fiind aceleași va puteți sa va înțelegerilor de minune.

Lasă un răspuns