Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voluntarii SNAC de la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil au donat jucării, rechizite şi haine caselor de tip familial “Ana” şi “Felicia”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

moisilÎn perioada 16-20 decembrie 2013, cu susţinerea directorului Constantin Voicu, la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” s-a desfăşurat acţiunea „Săptămâna inimilor darnice”.

Evenimentul face parte din campania Strategiei Naţionale de Acţiuni Comunitare (SNAC).

În acest context, voluntarii SNAC de la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil au ajutat la strângerea de jucării, rechizite, haine şi alte bunuri, care au fost donate celor două case de tip familial “Ana” şi “Felicia”, aducând beneficiarilor bucurie în suflet.

Coordonatoarea activităţii a fost profesoara consilieră Alina Fabian.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Minunat, doamna profesor ALINA FABIAN, si dl. director CONSTANTIN VOICU de la G. Moisil, pentru lucrurile bune si generozitatea pe care le promovati in randul elevilor vostri si pe care ii invatati sa fie oameni frumosi si buni, daruind bunatate din sufletele lor curate si frumoase de copii minunati si buni! Bravo!…Satu Mare este un oras minunat datorita voua, copiilor si adultilor frumosi si buni! Sarbatori fericite, oameni buni!…Sarbatori frumoase!…

Lasă un răspuns