Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voluntarii Școlii Gimnaziale 1 Negrești-Oaș le-au dăruit bunuri colegilor lor aflaţi în nevoie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În preajma Sfintelor Sărbători, elevii Școlii Gimnaziale 1 și voluntarii SNAC s-au implicat cu responsabilitate în activitatea de sprijin a colegilor lor de școală, aflați în dificultate, precum și a celor 50 de copii din Centrul de Plasament Halmeu, instituție cu care școala se află în parteneriat din anul 2007.

Parte din campania ”Săptămâna inimilor darnice”, acţiunea s-a desfăşurat sub îndrumarea profesoarei psiholog coordonator Bura Maria și a profesoarelor voluntare Danea Cristina și Einholcz Monica. Totodată, elevii i-au vizitat pe copiii de la alte două Case de tip familial din municipiul Satu Mare, precum şi pe deținuții din Penitenciarul Satu Mare.

În cadrul acestei campanii, elevii le-au oferit copiilor mai puţin norocoşi daruri constând în jucării, fructe, dulciuri și articole de îmbrăcăminte. Cu acest prilej, copiii ambelor instituții au prezentat un program artistic specific.

Deplasarea voluntarilor pentru desfășurarea activității a fost înlesnită de directorul unității școlare, Obșitos Octavian, care le-a asigurat transportul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns