Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Plutind pe fulgi de nea” – un spectacol de balet cum n-a mai fost la Satu Mare

O seară de vis, spectacol, grație și talent pe scena Filarmonicii de Stat "Dinu Lipatti" din Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
O seară de vis, spectacol, grație și talent pe scena Filarmonicii de Stat "Dinu Lipatti" din Satu Mare
O seară de vis, spectacol, grație și talent pe scena Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare

Informația Zilei a fost partener media al evenimentului

O seară de vis, spectacol, grație și talent pe scena Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare. Săptămâna aceasta, Modefit Studio împreună cu Consiliul Județean Satu Mare, Primăria municipiului Satu Mare și Liceul de Arte “Aurel Popp” a pus în scenă spectacolul caritabil “Plutind pe fulgi de nea”.

A fost un spectacol cum la Satu Mare n-a mai fost vreodată, un spectacol în care olimpici ai baletului național, trei tineri de la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj – Napoca, au demonstrat că baletul este magie, că baletul este portița spre o lume a frumosului, a curatului, spre lumea plină de minuni. Au intrat în scenă olimpicii naționali Andrea Gyorkos, Maria Kovacs și Izabela Santa, pregătiți de profesoara Corina Marc, una dintre cele mai renumite profesoare de coregrafie din România.

Spectacolul “Plutind pe fulgi de nea” a fost pus în scenă de Ana Macovei, o ființă sensibilă care și-a dorit ca prin organizarea acestui eveniment să aducă o mare bucurie în rândul fetițelor ce trăiesc în casele de tip familial și care și-ar dori să descopere tainele baletului. Fiind un eveniment de caritate, a stârnit în inimile spectatorilor dorința de a face bine în prag de sărbători, astfel că s-au strâns 1.500 de lei, bani care vor fi utilizați pentru cele trei viitoare balerine de la casele de tip familial.

Spectacolul nu a promovat doar necesitatea mișcării, unei vieți active, sportive, ci și grația balerinelor și a balerinilor.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns