Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Festivalul “Magia Crăciunului” de la Carei s-a încheiat cu colinde

Imagine din spectacol
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Imagine din spectacol
Imagine din spectacol

Duminică, 22 decembrie, la Castelul Károlyi din Carei a avut loc un spectacol extraordinar de colinde şi cântece româneşti. Acest spectacol a fost ultimul eveniment din cadrul Festivalului Magia Crăciunului 2013 organizat de Direcţia de Cultură şi Sport Carei.

În deschidere, Colindătorii cu Viflaim din Lucăceni au încântat publicul numeros, după care artistul Petrică Mureşan şi Grupul de colindători din Satu Mare au interpretat colinde minunate.

Cu ocazia Festivalului, în cadrul celor trei campanii umanitare (pușculița transparentă din centrul orașului, pentru secția de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Carei, urna de donații din Castel pentru „Casa Violeta” și campania „Cutia cu cadouri”, pentru școlarii și preșcolarii de la centrele de zi) organizate de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, datorită careienilor care au donat bani, s-au strâns următoarele sume: 1088 lei pentru secția pediatrie a Spitalului Municipal Carei, 1409 lei + 10 euro – saltele pentru „Casa Violeta”, 100 lei – achiziționare manuale, 117 cutii cu cadouri.

Cu ocazia sărbătorilor de final de an, Muzeul din Castel este deschis doar în zilele de: 24, 28, 29 decembrie, 4, 5 ianuarie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Prima întreprindere industrială din Satu Mare s-a înfiinţat în 1869

Numărul meseriaşilor, a angajaţilor şi a ucenicilor în municipiul Satu Mare a crescut după anul 1860 în urma desfiinţării breslelor. Totodată au apărut mari schimbări în viaţa economică a oraşului. Populaţia oraşului a fost în continuă creştere, de înviorare economică, caracterizată prin creşterea numărului instituţiilor de credit.