Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii Şcolii Valea Vinului au “umblat a colinda”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

P1390446Respectând tradiţia, elevii de la Şcoala Gimnazială Valea Vinului, pregatiţi de învăţătoarele şi profesoarele lor, au poposit a colinda pe la gazde primitoare. Printre acestea se numără instituţii şcolare partenere, Brutăria Pomi,Brutăria Iegherişte, Casa de tip familial Borleşti, Ocolul Silvic Borleşti, ISU Satu Mare, etc.

Printre cei care au promovat tradiţia şi spiritul crăciunului se numără şi elevii clasei a V-a. Îndrumaţi de diriginta Simina Ştef-Sălăjan, au pregătit cu o zi înainte câte un cadou pentru copiii de la Casa de tip familial de la Borleşti. Cadourile au constat în jucării, haine, dulciuri, fructe dar şi minunate colinde.

A doua gazdă a colindătorilor a fost Ocolul Silvic Borleşti. Încântaţi de colinde, instituţia gazdă i-a răsplătit pe elevi, spre bucuria lor.

Ce-a de-a treia gazdă din acest an a fost Arhiepiscopul Iustinian Chira de la Episcopia Maramureşului şi Sătmarului din Baia Mare. Preasfinţia Sa le-a vorbit elevilor despre însemnătatea colindelor, a Crăciunului, le-a mulţumit colindătorilor că l-au colindat şi în acest an şi nu a uitat să dăruiască fiecăruia tradiţionalul colac, măr, dulciuri şi câte o iconiţă Sfinţită cu Maica Domnului.

În final, pe această cale profesoara Simina Ştef-Sălăjan mulţumeşte tuturor colaboratorilor săi, colectivului de cadre didactice şi tuturor elevilor de la Şcoala Gimnazială Valea Vinului pentru cooperare, implicare, sprijin şi ajutor, urându-le Sărbători fericite şi La mulţi ani!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns