Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.12

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ai dubii dacă e bine să accepți sfatul sau invitația unui amic de al tău, pentru că nu prea ai încredere în intențiile sale. Nu prea ai motive să-l suspectezi de intenții negative, pentru că ți-a demonstrat și altădată că îți vrea binele.

 

TAUR. Te afli în fața unui nou proiect, dar începi totul cu o oarecare nesiguranță. Nu toate începuturile sunt line și simple, deci înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu îi vei convinge ușor pe ceilalți că mergeți pe cale bună.

 

GEMENI. E mare agitație în jurul tău și iei legătura cu multă lume. Te afli într-un mediu tineresc unde se dezbat subiecte care nasc dispute, dar e o plăcere să intri în aceste dezbateri, pentru că cei din jur îți ascultă cu atenție părerea.

 

RAC. Stai de vorbă cu o persoană care te-ar putea intimida, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcție care te copleșește la prima vedere. Decât să spui ceva necumpătat din cauza emoțiilor, mai bine nu zici nimic.

 

LEU. Azi descoperi exact detaliul care rezolvă cu bine problema ce te preocupă. Ai avut nevoie doar de puțină detașare și să nu te mai gândești la ea, să lași să se mai așeze toate în mintea ta și să tragi concluzia cea mai potrivită.

 

FECIOARĂ. Serviciul, cariera sunt în centrul atenției, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit mult, ai studiat și ești sigur pe tine iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să câștigi.

 

BALANȚĂ. Cei din jur au încredere în tot ce promiți, pentru că inspiri seriozitate. Indiferent că faci promisiuni de natură sentimentală sau de natură profesională, te vei ține de cuvânt, deoarece, altfel riști să pierzi încrederea colegilor.

 

SCORPION. Evoluția excelentă a lucrurilor are un efect extrem de stimulativ asupra psihicului tău. Îți place activitatea pe care o desfășori, dar și anturajul în care te afli, și când toate merg excelent, ajungi ușor la rezultate cât se poate de bune.

 

SĂGETĂTOR. Reușești să satisfaci nevoile tuturor, încât și familia și prietenii primesc câte puțin din bunăvoința ta. Toți așteaptă cam mult de la tine, cu dorința de a fi alături de toți nici nu ar fi nicio problemă, însă timpul este mult prea limitat.

 

CAPRICORN. Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile și nu îți dorești nimic altceva decât să stai alături de cel drag. Tandrețea romantismul și spiritul jucăuș sunt la loc de cinste azi, la fel ca și vorbele frumoase dintre parteneri.

 

VĂRSĂTOR. În mintea ta s-a născut un vis superb, dar nu-l poți păstra doar pentru tine. Când începi să-l împărtășești și cu alții vei remarca cu surprindere, cât de multă lume, mai ales cei care au gândire asemănătoare cu a ta, au aceleași vise.

 

PEȘTI. Bucurie și veselie pe toate planurile, nu ai ieșit încă din spiritul sărbătorilor. Te afli în compania unor tineri, unor persoane amuzante care te molipsesc și pe tine de bună dispoziție și te vei simți mai bine decât într-un concediu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.07 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 02.07 Ne aflăm în zodia RAC