Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Topul celor mai enervante postări

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-un sondaj de opinie realizat de către sweatband.com, s-au descoperit care sunt cele mai enervante postări pe care unii le publică pe paginile de socializare Pe primele locuri s-au clasat cei care obişnuiesc să posteze imagini cu mâncarea pe care o servesc, urmaţi de cei care nu se pot abţine să nu publice informaţii despre viaţa personală.

La acest sondaj au participat 1.793 de persoane care au fost întrebate care sunt cei mai enervanţi utilizatori de pe platformelor de socializare.

Astfel, 53% dintre cei intervievaţi consideră că utilizatorii care simt nevoia să publice toate informaţiile privind caloriile pe care le consumă şi momentele pe care le petrec efectuând exerciţii fizice sunt printre cei mai enervanţi. De asemenea, 45% dintre respondenţi consideră enervante persoanele care publică imagini cu fiecare fel de mâncare pe care îl servesc.

Pe locul al treilea al topului, cu 42%, se află utilizatorii care publică mesaje criptate, iar pe locul al patrulea se situează cei care îşi invită prietenii să participe la diverse jocuri sau trimit invitaţii la diferite evenimente tuturor prietenilor.

Un alt obicei enervant este de a posta foarte multe detalii privind viaţa personală. Sondajul realizat arată că 26% dintre respondenţi îi consideră enervanţi pe utilizatorii care nu se pot abţine să publice locurile în care se află.

Persoanele care apreciază orice imagine sau postare sunt considerate enervante de către 22% dintre respondenţi, iar cei care îşi promovează afacerile pot deveni la fel de obositori.

Sursa: descopera.ro

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns