Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Deputatul Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru 30 de zile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosirea influenţei funcţiei de conducere din partid pentru obţinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii definitive luate marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

În primă instanţă, un complet de trei judecători de la ICCJ a respins, în 27 decembrie, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de arestare preventivă a lui Coman, dispunând ca acesta să fie cercetat în libertate, dar cu interdicţie de a părăsi ţara. Această decizie a fost contestată atât de procurorii anticorupţie, cât şi de avocaţii lui Coman.

Marţi, în faza de recurs, completul de cinci judecători al instanţei supreme a decis arestarea preventivă a lui Coman, hotărârea fiind definitivă.

Deputatul Gheorghe Coman, arestat pentru fapte de corupţie, a afirmat, marţi seară, că se va preda, însă nu ştie unde “să se ducă” şi trebuie să îşi sune avocatul, în timp ce apărătorul lui Coman a spus că i-a recomandat acestuia să meargă acasă, întrucât mandatul de arestare nu a fost încă emis, scrie Mediafax.

Surse din Poliţie au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Coman a fost oprit, marţi seară, în trafic de poliţişti, în apropiere de Urziceni, şi a fost adus sub escortă la sediul IGPR din Capitală, urmând să fie încarcerat, cel mai probabil, într-un arest al Poliţiei Capitalei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns