Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrian Marc şi-a încheiat mandatul la conducerea Spitalului Judeţean

Conferinta la Consiliul Judetean
Adrian Marc a anunţat că şi-a încheiat mandatul la conducerea Spitalului Judeţean
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

conferinta stefAdrian Marc, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Consiliul Judeţean că şi-a încheiat mandatul la conducerea unităţii începând cu data de 31 decembrie 2013 şi tototodată că a renunţat la preluarea interimatului SJU Satu Mare pentru următoarele trei luni.
“Mandatul meu a încetat de drept la data de 31 decembrie 2013” a spus, Adrian Marc.

După trei ani la cârma spitalului, Adrian Marc a fost cooptat în echipa Consiliului Judeţean Satu Mare, datorită experienţei profesionale dovedite.      Preşedintele CJ, Adrian Ştef s-a declarat bucuros că are în echipa cabinetului  un om de calibrul lui Adrian Marc şi speră că împreună cu ceilalţi specialişti să contribuie la implementarea unor proiecte  investiţionale cuprinse în lista de priorităţi a anului 2014.

Deocamdată Adrian Ştef nu a nominalizat persoana care va prelua interimatul la Judeţean, însă a spus că va face public acest lucru în următoarele zile.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

9 comentarii

  1. Mai de graba trebuie demis directorul financiar contabil,a venit de la o firma cu 3 angajati….in schimb Marc a mai condus institutii publice!!!Si ca de la un cunoscator cadru sanitar ce sunt….UNGURII au facut multe pt sistemul sanitar satmarean.PENTRU CEI CE NU STIU PESRE CEVA VREME SPITALUL SE VA NUMI DR COICA!!!!!Pentru cine e interesat datoria spitalului este de peste 2 miliarde lei.RUSINE usl inselati oamenii!

  2. Demisia lui Marc este o mare pierdere pentru sistemul de sanatate satmarean, asta pentru cunoscatori uitativa in urma cati manageri incompetenti sau perindat pe la spital si nu au facut nimic in afara de unele polite platite celor ce au deranjat . Mare pacat

  3. Lista proiectelor investiționale ale CJ Satu Mare

    1. @#?$!@+6(
    2. 39#$£
    3.?#@(?=/

    Banuiesc ca nu ați înțeles nimic. Nici eu. De când conduc ăștia județul sunt campioni naționali la proiecte pe hârtie, tomberoane și băncuțe. Și cam atât!

  4. Roata tiganilor!
    Ca si la EU dupa 6 luni se schimba dirijorii.
    De ce nu-l nimiti pe omul cu trei facultati : educatie fizica si sport. !
    Mai am opropunere : falsul academician , de la asociatia de psihiatrie Colibita ..

    Eu-s ciobanul de la munte
    Si pasc oile carunte …hhaahhaa

Lasă un răspuns