Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Salarii tentante în diverse domenii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    În actuala criză a locurilor de muncă par tot mai tentante ofertele angajatorilor care sunt dispuşi să asigure salarii motivante. Ce-i drept nu sunt foarte numeroase aceste oferte, motiv pentru care interesul este deosebit de mare pentru fiecare loc de muncă.

Vă  prezentăm câteva din ofertele de ultimă oră. Dacă ai mai lucrat în foraj, poţi câştiga peste 130 de euro pe zi, pe o platformă de foraj. O companie recrutează 50 de oameni specializaţi să lucreze pe o platformă de foraj în Marea Neagră. Sunt eligibili oamenii care au cel puţin doi ani experienţă în foraj şi dacă au cunoştinţe medii de limba engleză. Candidaţii selectaţi pe posturile vacante vor câştiga de la 136 de euro pe zi până la 360 de euro pe zi. Depunerea CV-urilor se poate face până pe 20 ianuarie.

Firmă franceză recrutează forţă de muncă un specialist absolvent de facultate şi experineţă minimă de 3 ani în SEM şi SEO, cunoştinţe avansate de de MS Excel, PowerPoint şi Word. Salariul este de 6.000 de lei lunar.

Salarii de 2.800 de lei pe lună în distribuţie de echipamente medicale se oferă de către o firmă multinaţională. Recrutează patru oameni pe postul de project manager din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Timişoara, Târgu-Mureş. Angajatorii caută absolvenţi de Medicină sau de Inginerie, buni comunicatori şi negociatori, care ştiu să opereze un PC şi care cunosc sistemul sanitar românesc. Salariului i se adaugă bonusul de 3% din valoarea facturilor încasate.

Salariu de 1.500 de lei pe lună se oferă pentru 15 sudori certificaţi şi studii de specialitate, cu cel puţin doi ani vechime în sudarea şi asamblarea construcţiilor de metal.

Până la 1.000 de lei pe lună în telemarketing pentru program de muncă part-time oferă o firmă italiană. Se recrutează 10 români care vorbesc fluent limba italiană sau limba spanioală şi care sunt dispuşi să lucreze în telemarketing. Candidaţii pot fi din Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns