Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Jucătorii Olimpiei s-au antrenat joi la Rania

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaAșa cum se știe, jucătorii Olimpiei și-au început de miercuri antrenamentele. Dacă la primul antrenament al sezonului au fost prezenți 31 de jucători, ieri s-au antrenat, sub conducerea lui Tiberiu Csik și Ioan Dragomir un număr de 36 de jucători. Cu cinci mai mulți decât ieri, iar printre cei prezenți i-am remarcat și pe frații Denis și Brian Lemac și pe Robert Villand, care au absentat motivat la întâlnirea de miercuri.

Cum numărul de jucători a fost destul de mare și greu de antrenat deodată, cei aflați la pregătiri au fost împărțiți în 2 grupe de câte 18 jucători care s-au antrenat la ore diferite la baza sportivă Rania. Antrenamentele au durat 60 de minute interval în care s-au făcut exerciții și alergări ușoare iar la final băieții au jucat obișnuitele miuțe între ei. Una peste alta, antrenamente lejere, de reacomodare la efort. Cam așa se vor petrece lucrurile și vineri când componenții Olimpiei se vor pregăti, în două tranșe, pe terenurile sintetice de la Rania. În plus, o parte din jucători au efectuat vizitele medicale, alții o vor face vineri urmând ca această etapă să fie încheiată până luni.

În legătură cu starea de sănătate a mijlocașului Ervin Zsiga am aflat că acesta a fost operat la ambii genunchi, pentru leziune de menisc. La dreptul a fost vorba de minisc extern, iar la stângul de menisc intern. El a fost operat laparoscopic, în Ungaria, iar perioada de recuperare s-ar putea îndinde până la sfârșitul lunii februarie.

Cât privește jocurile de pregătire, conducerea clubului a schițat un plan, dar acesta nu este bătut în cuie. Olimpia a primit câteva propuneri de jocuri amicale de la echipe care se vor afla în pregătiri la Felix, iar printre posibilii adversari sunt FC Botoșani și Șoimii Pâncota.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns