Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Apa, soluţia pentru combaterea kilogramelor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

apa

Fiind esenţială vieţii, nu doar în ceea ce priveşte procesul de potolire a setei, apa reuşeşte să dizolve substanţele minerale şi să le distribuie în corp. De asemenea apa reglează temperatura corpului, curăţă rinichii şi detoxifiază organismul.

Apa ajută la diminuarea senzaţiei de foame, dar şi la reducerea absorbţiei de calorii. Este cea mai bună alegere când vrem să ne hidratăm. Pentru cei care vor să slăbească, sunt câteva situaţii în care este indicat consumul unui pahar, două de apă.

După ce te-ai trezit, bea două pahare de apă. Astfel metabolismul se va activa şi îţi vei putea începe ziua în condiţii bune. Pe termen lung te va ajuta să-ţi menţii greutatea. Apa consumată pe stomacul gol purifiază colonul, ceea ce ajută la absorbţia corectă a nutrienţilor.

Înainte de a face duş sau baie, te va ajuta pentru a menţine ritmul cardiac la un nivel sănătos. Apa este bună şi pentru un somn liniştit, va prevenii atacul de cord sau cel cerebral.

Diete cu apă

Sunt mai multe diete bazate pe consumul de apă. Una dintre ele este cea cu apă caldă. Dieta cu apă caldă se ţine timp de două săptămâni şi se poate relua abia după şase luni. Apa trebuie băută cu înghiţituri mici. Această dietă presupune consumul al unei căni cu apă caldă pe zi. În prima săptămână beţi dimineaţa pe stomacul gol câte o cană cu apă călduţă, atenţie nu trebuie să fie fierbinte. În a doua săptămână, se consumă două căni, una dimineaţa după ce vă treziţi şi a doua înainte de micul dejun. Pe parcursul zilei, trebui să beţi câte un pahar de apă înainte şi după fiecare masă.

O altă dietă presupune consumul a câte 500 ml de apă înainte de fiecare masă. În acest fel vom dobândi o senzaţie de saţietate şi vom mânca mai puţin. Un mic truc este să bem apa înainte cu o jumătate de oră de a servii masa.

Trebuie să începi să incluzi apa în activităţile tale. Dacă bei o cafea, cere şi un pahar de apă, aceeaşi regulă se aplică la orice altă băutură dulce.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns