Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O persoană a fost rănită într-un accident provocat de un şofer băut

Sigla Informatia Zilei
Miercuri, 15 ianuarie, in jurul orei 19 , un tânăr din Batarci s-a răsturnat cu maşina. Vasile.C. de 23 de ani, din Batarci era sub influenţa băuturilor alcoolice. O persoană a fost rănită grav.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

accident-mortal-in-constanta-110856-1Miercuri,  15 ianuarie, in jurul orei 19 , un tânăr din Batarci s-a răsturnat cu maşina.  Vasile.C. de 23 de ani era sub influenţa băuturilor alcoolice. O persoană a fost rănită grav.

Conducând un autoturism pe DJ 109 M , pe raza localităţii Valea Seaca, intrând intr-o curbă , carosabilul fiind alunecos , a pierdut controlul volanului răsturnându-se în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri negreşteni care l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest , rezultând o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma evenimentului un pasager , care se afla in autoturism a fost rănit grav , fiind transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns