Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primul turneu de șah din Satu Mare, în 2014

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

sah2

Taberele Școlare Satu Mare (de lângă Ștrandul Satu Mare) vor găzdui la sfârșitul lunii ianuarie și începutul de februarie primul turneu de șah din Satu Mare în noul an 2014. Iar pentru asta, Organizatorul Internațional FIDE, Ciprian Muntean ne anunță că sătmărenii sunt invitați să se înscrie într-un număr cât mai mare. “Cupa de Iarnă 2014” este practic o competiție împărțită în două turnee.

Astfel, avem Turneul A, un open general dedicat jucătorilor legitimați cuprinși în listele ELO și CIV, cu posibilitatea obținerii normelor naționale și coeficient ELO – se raportează la FIDE și FR Șah. Acesta se va desfășura pe durata a 7 runde, în sistem elvețian, durata unei partide fiind de 2X1h30minute + 30.sec/mutare începând cu prima mutare. Ședința tehnică va începe în 31 ianuarie de la ora 14.30, după care se vor juca perimele două runde. În 1 februarie vom avea următoarele trei runde, iar o zi mai târziu, ultimele două runde. Se vor acorda premii primelor patru locuri (400/250/150/100 lei), iar taxa de participare este de 50 lei.

Turneul B este un open general pentru juniori de până la 12 ani. Se va juca în 7 runde în sistem elvețian. Rundele 1-5 vor avea loc în 1 februarie de la ora 9.30, în locația mai sus menționată, iar rundele 6-7 în 2 februarie. Taxa de participare este de 30 de lei, iar aici se vor acorda diplome, medalii, cupe primilor trei clasați (fete și băieți separat), la următoarele categorii: sub 8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani. Premiile se acordă în ordinea strictă a clasamentului (un copil cu vârsta mai mică poate lua premiu la o categorie de vârstă superioară). Toți copiii vor primi diplome de participare.

Organizatorii turneului “Cupa de Iarnă 2014”: CS Voința – Informația Zilei în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.

Informații suplimentare și înscrieri: Organizator Internațional FIDE Ciprian-Sorin Muntean, telefon: 0744.868.688, 0771.376.212, e-mail: [email protected].

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns