Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a soluţionat aproape 4.000 de dosare în anul 2013

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Prim procuroarea Anda Mihaela Prosa
Prim procuroarea Anda Mihaela Prosa


17 persoane au fost trimise în judecată în stare de arest preventiv

    Marţi, 21 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, a convocat o conferinţă de presă pentru a prezenta bilanţul anului 2013. Este vorba despre soluţionarea a aproape 4.000 de dosare Începând cu 1 februarie, Parchetul va funcţiona cu un procuror, în persoana prim procurorului.

Aşa cum a subliniat Anda Mihaela Proşa, prim procuror al Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, activitatea anului 2013 s-a desfăşurat cu o schemă de personal în proporţie de 75%, fiind efectiv la lucru 3 procurori pe parcursul perioadei analizate.

Aşa cum a rezultat din pledoaria prim procurorului de la Carei, începând cu acest an, unii procurori au plecat pe diverse motive personale la Oradea, Hunedoara şi Salonta. În actuala penurie de magistraţi este greu de crezut că vor fi detaşaţi procurori de la alte parchete pentru a lucra la Carei.

Delegarea unui procuror într-o altă localitate se face cu acordul persoanei delegate. Ca urmare a acestei situaţii este greu de crezut că la Carei vor fi mai mulţi procurori în perioada următoare.

Volumul de activitate

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de miercuri, 22 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns