Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Căminul de bătrâni din Viile Satu Mare era să rămână fără curent din cauza primarului din localitate

Sigla Informatia Zilei
Persoanele internate în Centrul rezidenţial Căminul de Argint Viile Satu Mare sunt tratate cu dispreţ de autorităţi. Nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor îşi face simţită din ce în ce mai mult prezenţa la toate nivelele. Oamenii, românii, şi cu atât mai mult bătrânii şi bolnavii, nu mai înseamnă nimic pentru politicieni, primari ori alte autorităţi. Contează doar atunci când le dau votul. Din cauza conducerii Primăriei Viile Satu Mare era cât pe ce ca beneficiarii centrului din localitate să rămână fără curent electric.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Caminul de argint Viile Satu Mare
Caminul de argint Viile Satu Mare

 Persoanele internate în Centrul rezidenţial Căminul de Argint Viile Satu Mare sunt tratate cu dispreţ de autorităţi. Nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor îşi face simţită din ce în ce mai mult prezenţa la toate nivelele. Oamenii, românii, şi cu atât mai mult bătrânii şi bolnavii, nu mai înseamnă nimic pentru politicieni, primari ori alte autorităţi. Contează doar atunci când le dau votul.

Din cauza conducerii Primăriei Viile Satu Mare era cât pe ce ca beneficiarii centrului din localitate să rămână fără curent electric.

Asta în condiţiile în care Centrul a achitat Primăriei Viile Satu Mare factura de curent în valoare de 3.879 lei în 21 ianuarie. În 23 ianuarie, o echipă Electrica a venit să deconecteze Centrul de la furnizarea cu energie electrică pe motiv de neplată. Norocul a făcut ca acei muncitori să fie mai înţelegători şi mai umani decât edilul localităţii şi să amâne deconectarea câteva ore. Între timp şefa Centrului, Mihaela Pop, a luat legătura cu responsabilii din Primărie şi le-a cerut să rezolve această situaţie. Abia după ce au fost ameninţaţi cu presa, primarul a pus mâna pe telefon şi a cerut unităţii furnizoare să-i dea o amânare până în 6 februarie. Acest lucru s-a întâmplat în condiţiile în care Centru a virat Primăriei Viile Satu Mare, contravaloarea facturii pentru energia electrică. Este nevoie să se facă acest transfer de bani pentru că proprietarul clădirii în care funcţionează Centrul este Primăria Viile Satu Mare. Se pare însă că edilul din Viile Satu Mare în loc să sprijine activitatea Centrului mai mult o încurcă deşi aici lucrează cinci persoane din localitate şi în plus aici sunt internate persoane cu boli grave. Ce s-ar fi întâmplat cu acei bolnavi de Alzheimer dacă ar fi rămas fără curent?! Interesează pe cineva?! Nu. Pentru că pentru autorităţi nu contează oamenii, cum n-au contat nici acei medici şi piloţi aflaţi la bordul avionului căzut în Munţii Apuseni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

13 comentarii

  1. Buna seara, asta nu-i nimic dupa cele intamplate la caminul de batrani au fost expediate niste scrisori cu restantele de impozit numai ca sunt niste amestecaturi care nu stiu cui se poate multumi de exemplu taxa de salubrizare pentru un teren pe care nu sta nimeni si nici nu a stat se plateste paznic!!!!!!!!!! nu stiu ce pazeste ca de furat tot se fura in prostie, imi intra pe teren cu buldozerul si imi ridica un munte de pamant amestecat cu cregi si pomi de pe terenul meu scosi ca radacina si de pe la vecini.
    Si mai sunt multe lucruri trebuie sa platesc impozitul restant!!!!!!!!
    am spus ok platesc dar sa-mi spuna pe cati ani am restanta asta nu au stiut sa-mi spuna doar ca trebuie platit!
    Daca citeste cineva care a patit in asa fel as avea rugamintea sa-mi scrie un email cu un nr de tel. pe care il pot contact .

  2. Buna seara, asta nu-i nimic dupa cele intamplate la caminul de batrani au fost expediate niste scrisori cu restantele de impozit numai ca sunt niste amestecaturi care nu stiu cui se poate multumi de exemplu taxa de salubrizare pentru un teren pe care nu sta nimeni si nici nu a stat se plateste paznic!!!!!!!!!! nu stiu ce pazeste ca de furat tot se fura in prostie, imi intra pe teren cu buldozerul si imi ridica un munte de pamant amestecat cu cregi si pomi de pe terenul meu scosi ca radacina si de pe la vecini.
    Si mai sunt multe lucruri trebuie sa platesc impozitul restant!!!!!!!!
    am spus ok platesc dar sa-mi spuna pe cati ani am restanta asta nu au stiut sa-mi spuna doar ca trebuie platit!
    Daca citeste cineva care a patit in asa fel as avea rugamintea sa-mi scrie un email cu un nr de tel. pe care il pot contact .

  3. Consilierii sunt manipulati de dl. primar, dusi in eroare cu jumatati de informatii, cu minciuni nerusinate si amenintari la cei mai slabi. e de admirat unitatea politica, dar totul are un pret, sau omenia nu mai e la moda, dupa cum se vede!

  4. sa mearga la MEDISA, sa-i puna la punct pe crescatorii de oi care-s bat joc de terenurile si culturile de toamna a unui sat intreg.aratatile legea unde au dreptul de pasunat.s-au sa se dea o hotarare de consiliu local.ca asa numai merge. E valabil si pt. politia comunala.

  5. sa mearga la MEDISA, sa-i puna la punct pe crescatorii de oi care-s bat joc de terenurile si culturile de toamna a unui sat intreg.aratatile legea unde au dreptul de pasunat.s-au sa se dea o hotarare de consiliu local.ca asa numai merge.

  6. sunt unii care isi cunosc interesul si ii manipuleaza pe cei care sunt necunoscatori, care sunt adevaratii conducatori ai comunei.
    Pacat de asa comuna frumoasa sa nu aiba un consilil local ca lumea care sa stie sa gospodareasca banii comunei in interesul cetatenilor si nu in interes personal

  7. asa se intampla daca ajung primari tractoristi care sunt manipulati de consilieri dintre care unii nici nu stiu sa citeasca iar cei mai smecheri isi fac interesele personale pe necunoasterea celorlalti.
    Pacat de asa comuna frumoasa ca este condusa de o sleahta de jigodii si hoti.

Lasă un răspuns

APEL CĂTRE SĂTMĂRENI

Campania “Cadoul din cutia de pantofi” a ajuns la ediția a patra

Începutul lunii noiembrie a venit cu dorința sătmărenilor de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. S-a dat startul ediției a patra a campaniei "Cadoul din cutia de pantofi"...

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now