Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LPS Satu Mare a câștigat “Cupa Șimleu” la fotbal în sală

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un turneu dedicat fotbaliștilor născuți în 1999

fotbal

O interesantă competiție de fotbal în sală s-a ținut în 26 ianuarie în Șimleu Silvaniei. De altfel, organizarea “Cupei Șimleu” a devenit o tradiție, deoarece s-au organizat până acum mai multe ediții, atât pe iarbă cât și în sală. Vorbind de cea mai recentă, aici au fost înscrise un număr de 6 echipe cu jucători născuți în 1999. Printre ele s-a aflat și cea a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, echipă antrenată de Dorel Ziman. Sătmărenii s-au descurcat excelent, au fost neînvinși și au terminat pe primul loc.

După cum spuneam, la start s-au aflat 6 echipe, LPS SM, Șimleul Silvaniei 1 și 2, Viitorul Zalău, FC Zalău și Olimpia Gherla. S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, în primul meci, LPS Satu Mare a reușit să se impună cu scorul de 4-0 în fața echipei din Gherla, ca mai apoi să remizeze, 1-1 cu Viitorul. Au urmat trei meciuri câștigate, am putea spune ușor, de LPS, 5-1 cu Șimleu 1, 4-0 cu Șimleu 2 și 9-1 cu FC Zalău. O dovadă că jucătorii sunt foarte bine pregătiți de antrenorul Dorel Ziman. Sătmărenii au fost răsplătiți într-un final cu medalii, diplome și, totodată, au ridicat “Cupa Șimleu”. Aici mai adăugăm și premiul de cel mai bun jucător al turneului pe care l-a primit sătmăreanul Gergo Orosz.

LPS Satu Mare i-a avut în componență pe Adrian Toduț – portar, Robert Chifor, Vasile Boje, Orosz Gergo, Zoltan Mizseli, Roland Vajda, Patric Sabău, Antonio Ofrim, Cătălin Sabău, Codrea Marcel, Kevin Tamaș, Daniel Strango, Florin Chitaș – jucători de câmp.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns