Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Camera Agricolă Judeţeană şi-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2013

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Inginerul Fodor Istvan prezinta Raportul de activitate pe anul 2013
Inginerul Fodor Istvan prezinta Raportul de activitate pe anul 2013

 

    Din iniţiativa Consiliului Judeţean Satu Mare, în această perioadă instituţiile subordonate îşi prezintă rapoartele de activitate pentru anul precedent. Miercuri, 29 ianuarie, a fost rândul Camera Agricolă Judeţeană Satu Mare de a-şi prezentat raportul de activitate pentru anul 2013.
 
Prezentarea raportului a fost făcută de directorul executiv Fodor Istvan şi de directorul economic Claudiu Govor.

Nerealizări în privinţa cursurilor propuse a se organiza

Directorul Fodor a prezentat presei principalele atribuţii ale instituţiei pe care o conduce, fiind menţionate mai ales preocupările privind consultanţa acordată fermierilor sătmăreni, realizarea unor proiecte referitoare la Măsura 112 ş.a.

Cu o doză de regret a subliniat faptul că pentru anul 2013 au fost propuse a se organiza 23 de cursuri de şcolarizare, dar au fost realizate doar 15 din lipsa cursanţilor.

Dezinteresul fermierilor în a se înscrie la anumite cursuri de calificare a fost motivat prin inexistenţa unor măsuri de finanţare europeană. Sesiunile de finanţare presupun inclusiv şcolarizarea celor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 30 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns