Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sportivii careieni obțin medalii pentru cluburi din alte județe

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

tenis masa top 12

În urmă cu câteva zile speranțele tenisului de masă din Romănia au participat la un concurs care a reunit cei mai buni sportivi juniorii III, fete și băieți, din țară. Intitulat “Top 12”, concursul s-a bucurat de prezența a doi sportivi de la Clubul Elevilor – TAPO Carei Keresztesi Kitty si Dari Helga, locul 7 și respectiv locul 9 în iererhia anului 2013.

La final de concurs sportiva Keresztesi Kitty (pregatită de Hodasz Laszlo la Satu Mare și de Podobă Mircea la Carei) s-a clasat pe locul 3 urcând astfel pe podiumul de premiere în timp ce Dari Helga a obținut locul 7. După aceste rezultate ambele sportive au facut un salt înainte în clasamentul național, confirmarea urmând să vină în zilele următoare.

Desigur, dacă intrați pe site-ul federației de tenis de masă veți observa la rezultate că în dreptul celor două sportive apare că sunt legitimate la alt club, CSS Târgu Mureș, respectiv CSS Mediaș. Asta, datorită lipsei de susținere a Clubului Elevilor – Tapo Carei de către administrația locală. Careienii sunt “obligați” să joace sub culorile altor cluburi, din alte județe. Acolo unde acest sport este îndrăgit și sprijinit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns