Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliștii de la CSM se mențin pe locul 5

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La 4 puncte de locul secund

handbal

Federația Română de Handbal a refăcut clasamentul Diviziei A, Seria B, la handbal masculin, asta după retragerea echipei Extrem Baia Mare. CSM Satu Mare se menține pe locul 5 și se află la 4 puncte diferență față de locul doi, poziția care a fost fixată ca obiectiv de conducerea CSM, pentru sezonul 2013-2014.

Desigur, Făgăraș și Sebeș mai au de stat o etapă, iar sătmărenii nu pentru că nu au jucat în prima etapă a returului din cauza retragerii echipei băimărene.

Meciurile în care a fost implicată echipa din Baia Mare au fost anulate, conform articolului 32 din Regulamentul de organizare și desfășurare a competițiilor naționale de handbal 2013-2014. Acolo este menționat că “ Art. 32. Echipelor eliminate, retrase, desfiinţate sau excluse din competiţie, li se vor anula toate rezultatele obţinute în anul competiţional respectiv, dacă au participat la mai puțin de 50% + 1 din numărul de jocuri. În situația în care echipele sus menționate au susținut cel puțin 50% + 1 din numărul de jocuri programate jocurile pe care le mai aveau vor fi interpretate ca neprezentari (omologate cu 0 – 10).”

Picture 1

CSS Avram Iancu Arad și Extrem Baia Mare s-au retras din campionat.

Etapa a XIV-a (9 februarie): CSS Sighișoara – Național Sighișoara, Univ. Cluj – HCM Făgăraș, Argeș Pitești – CSM Oradea, Voința Sebeș – Univ. Craiova, HC Sibiu – CSM Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns