Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Vetiş se vor asigura încă 1.500 de locuri de muncă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

   Aflată la 10 kilometri de Satu Mare, de departe comuna Vetiş asigură cele mai multe locuri de muncă în comparaţie cu alte comune ale judeţului. Dacă în prezent sunt unităţi economice în care lucrează câteva mii de angajaţi, iată că posibilităţile de creştere a numărului locurilor de muncă există  cu peste 1.500.

După cum am aflat de la primarul Juhasz Ludovic, o firmă italiană se interesează de achiziţia a 35 de hectare de teren, pe care să construiască o fabrică de prelucrare a lemnului. Întreprinzătorul italian, prin unitatea de producţie pe care intenţionează să o realizeze în satul Vetiş, ar asigura aproximativ 1.500 de locuri de muncă. Urmare a unui asemenea demers vor avea de câştigat şi sătmărenii calificaţi în prelucrarea lemnului.

Comuna Vetiş nu mai poate asigura atâta forţă de muncă. Dacă se va materializa această intenţie a înteprinzătorului italian, la Vetiş vor exista aproximativ 5.000 de locuri de muncă, cu mult peste populaţia comunei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Eu propun sa facem schimb de primari. Sa mearga olteanul Coica si echipa lui in Vetis si sa vina maghiarul Juhasz Ludovic si echipa lui in Satu Mare ca sa infiinteze noi locuri de munca productive. Din cate vad Juhasz are harul de a atrage investitorii straini de care orasul nostru are mare nevoie. Pt. ambitiile lui Juhasz, Vetisul pare prea mic pe cand olteanului nostru Satu Mare este o “palarie” mult prea mare !.

Lasă un răspuns