Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu şi Iohannis cer ieşirea PNL de la guvernare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crin Antonescu si Klaus Iohannis
Crin Antonescu si Klaus Iohannis

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii din şedinţa PNL , Crin Antonescu a expus liberalilor varianta ieşirii PNL de la guvernare, aceasta optiune este sustinuta si de Klaus Iohannis.

UPDATE: Deputatul Radu Stroe a declarat, duminică, la sosirea la sediul PNL pentru şedinţa informală a conducerii partidului, întrebat dacă PNL ar trebui să rămână la guvernare, că acest lucru “este obligatoriu”.

UPDATE:   Şeful guvernului, Victor Ponta, aflat la un meci de baschet, a spus că nu este un moment potrivit pentru a discuta subiectele fierbinţi ale politice şi a refuzat să comenteze ameninţările cu ieşire de la guvernare venite din partea liberală.

Fostul premier Tariceanu, vicepremierul Daniel Chitoiu dar si fostul ministru de Interne s-au opus acestei variante.

Varianta propusa de Antonescu este sustinuta de doi sefi de filiale PNL: Romeo Stavarache si Aristotel Cancescu.

Şeful PNL Crin Antonescu a ajuns la sediul partidului din bulevardul Aviatorilor. Împreună cu acesta a sosit şi primarul Sibiului Klaus Iohannis.

Potrivit pesurse.ro, peste jumătate dintre şefii de filiale ai PNL au fost prezenţi la şedinţă.

Aceleaşi surse susţin că liberalii vor decide în şedinţa de duminică rămânerea la guvernare a PNL, lucru pe care lideriii de partid il vor discuta luni cu Victor Ponta in sedinta pe care a anuntat-o premierul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Pregătește președintele un referendum?

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională a României (CCR) în legătură cu modificarea legii care interzice organizarea referendumului la aceea dată cu desfăşurarea alegerilor europarlamentare, informează Administraţia Prezidenţială.