Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii din Ardud află joi cum pot spune “Stop pedofiliei”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 20 februarie 2014, începând cu ora 12, echipa mixtă din cadrul Proiectului “Mijloace de informare și prevenire a abuzurilor sexuale cu minori și a pedofiliei” se află în orașul Ardud pentru a le prezenta elevilor din ciclul gimnazial materialul informativ pregătit de echipa Centrului Județean pentru Resurse și Asistență Educațională.

Întâlnirea are loc la Căminul Cultural Ardud. Elevii și cadrele didactice vor primi fluturași informativi cu privire la acest proiect.

Din echipă fac parte reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, de Jandarmi, ai Primăriei și Poliției Locale Satu Mare și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, alături de inițiatoarele și coordonatoarele Andrea Demeter și Edita Enciu. Înainte de activitatea de la Căminul cultural, specialiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și polițiștii din Ardud organizează în sala de festivități mai multe activități preventive. De la ora 10 la 11.30 elevii Liceului Tehnologic Ardud vor asista la o prezentare în cadrul Proiectului “Tineri la volan”, prezentările fiind susținute de ofițer sociolog al IPJ, Felicia Hrihorișan, și de inspector Pușa Beatrix Câmpan – Centrul de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns