Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii propun amenajarea unei pieţe a animalelor şi păsărilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

   Apropierea primăverii îi îndeamnă pe sătmărenii iubitori de animale să gândească în perspectivă cu referire la existenţa unei pieţe a păsărilor şi a animalelor.

Pe această temă am fost sunaţi la redacţie de mai mulţi cetăţeni. În principiu semnalează acelaşi aspect, fiind făcute şi sugestii adresate aleşilor locali. O sinteză a acestor semnale a făcut L. M., cititor al ziarului nostru.

“În oraşele mari din ţară există amenajate spaţii în care crescătorii de păsări şi animale mici îşi pot expune şi apoi valorifica excedentul într-un cadru organizat. De-a lungul anilor au existat diverse tentative în acest sens şi la Satu Mare, fiind vorba despre Piaţa de Vechituri, Piaţa de Maşini şi pe strada Magnoliei. Se pare că nimic nu s-a cristalizat în acest sens.

Pentru a avea un loc organizat şi civilizat cu destinaţia de piaţă pentru păsări şi animale mici, sătmărenii ne adresăm aleşilor locali cu rugăminte de a stabili un spaţiu potrivit. La nevoie suntem dispuşi să avem un dialog pentru a face propuneri pertinente în acest sens. Avem şi noi nevoie de un loc ce ar deveni cu siguranţă punct de atracţie pentru sătmăreni”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Sunt de acord cu cerintele cetatenilor. Amplasarea acestuia pe un loc restrans (doua randuri) in piata de vechituri nu este o rezolvare. Nu toti cetatenii sunt interesati de achizitii de animale dar in schimb, in aglomeratia respectiva se pot trezi cu musafiri nepoftiti de genul purecilor, paduchilor care provin de la animale, pasari, etc. Drept urmare ar fi bine de mutat acest sector undeva in alta parte si nu amestecat cu “vechiturile”.

Lasă un răspuns