Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Scandal între doi bărbaţi băuţi la Carei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ieri după-amiază poliţiştii din Carei au fost sesizaţi despre faptul că într-un local din zona pieţei agroalimentare s-a iscat un scandal.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din poliţişti şi jandarmi care au stabilit că între 2 bărbaţi de 47 şi respectiv 25 de ani s-a iscat un scandal după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat cel tânăr i-a adresat celuilalt cuvinte şi expresii jignitoare.

În acel moment acesta l-a lovit cu o scrumieră, apoi au continuat să-şi aplice reciproc lovituri cu palmele. Consumul de alcool a stat la baza stării conflictuale intervenite între cei 2 bărbaţi care sunt vecini.

Iosif  H şi Ianoş K. sunt cercetați pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în cauză.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Încă o persoană a fost reţinută în cazul furturilor de cablu

Poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Carei, Tăşnad şi Petreşti au identificat 10 persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt, constând în sustragerea de cabluri telefonice, 6 dintre acestea fiind arestate de instanţă şi alte două fiind obligate să nu părăsească localitatea de domiciliu.