Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locuitorii din Poiana Codrului, în audienţă la Octavian Petric cu diferite probleme

Deputatul Octatian Petric este intampinat in fata Cabinetului din Poiana Codrului de cativa dintre cei inscrisi la audiente
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Deputatul Octatian Petric este intampinat in fata Cabinetului din Poiana Codrului de cativa dintre cei inscrisi la audiente
Deputatul Octatian Petric este intampinat in fata Cabinetului din Poiana Codrului de cativa dintre cei inscrisi la audiente

Joi, 20 februarie, începând cu ora 12, deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, a susținut încă o sesiune de audiențe la Cabinetul său parlamentar din Poiana Codrului.

Dânsul mai are Cabinete parlamentare în orașul Ardud și în muncipiul Satu Mare și, în pofida programului încărcat, își face timp să asculte păsurile oamenilor nu doar din respectiva localitate, ci și din toate comunele din jurul cabinetelor.

Ca de fiecare dată, recalcularea pensiilor a fost cea mai frecventă solicitare

În perioada în care nu susține personal audiențe, consilierii săi de la cabinete preiau necazurile oamenilor și i le transmit. În funcție de natura problemei, dânsul se implică în rezolvarea acestora sau cel puțin în sesizarea celor care o pot rezolva.

La ora anunțată, deputatul PSD a fost întâmpinat de câțiva dintre cei ce s-au înscris în audiență și desigur de consilierul său, care i-a prezentat registrul cu înscrierile.

Apoi, câte unul din cei înscriși în audiență au intrat în cabinet și și-au spus păsurile. Iar acestea au fost multe și pe diverse teme, cea mare frecventă solcitare de sprijin a fost cea privind recalcularea pennsiilor. Această problemă a fost mai des ridicată deoarece au apărut acte normative noi referitoare la cei care au muncit în grupa I, iar mulți locuitori din zonă au muncit la Fabrica de sticlă, unde majoritatea locurilor de muncă se încadrau în această grupă.

 

Citiți continuarea pe ediția tipărită a Informației Zilei de vineri, 21 februarie

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Fratilor analfabetul asta nu va rezolva nici o problema: de cind este in parlament n-a scos doua cuvinte.Uitati-va pe seit-ul parlamentului.Tot ce se scrie despre el este scris de angajatul lui: M.Ghenceanu si nu sunt decit minciuni Beti apa rece si asteptati- la multi ani

  2. Uite bre ca a aparut si tov.O.Petric pe scena politica dupa “intilniri deosebit de fructuoase” cu tov.chinezi.Se pare ca primavara asta timpurie ii pune in miscare ca si pasarile calatoare.Din pacate aceste “pasari” raman pe meleagurile noastre,migratia avand loc doar dintr-un partid in celalt.Tov. Petric,unde sunt investitorii promisi de mataluta,in zona Codru?.Zice ziarul Informatia,”În perioada în care nu susţine personal audienţe..” ,raspund eu,atunci se afla la fabricuta lui de pe strada Platanului.

Lasă un răspuns

Avansări în grad de Ziua Naţională a României

Vineri, 29 noiembrie cu începere de la ora 14, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare a fost aniversată Ziua Naţională a României.

În cadru festiv a fost intonat Imnul de Stat al României. Inspectorul şef al unităţii a prezentat mesajul transmis cu acest prilej de Inspectorul General al Jandarmeriei Române, general de brigadă Mircea Olaru, iar preotul unităţii a rostit o rugăciune de binecuvântare.