Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu vede UDMR în Guvernul Ponta 3

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Crin Antonescu îl acuză pe Victor Ponta că nu a avut nicio secundă intenţia de a continua guvernarea în formula USL şi de aceea şi-a construit din timp o majoritate parlamentară. USD ar obţine o majoritate fără emoţii în Parlament, dacă maghiarii vor decide să acorde un vot de încredere Guvernului Ponta 3.

 

Întrebat cum vede posibilele negocieri purtate în ultimele zile între PSD şi UDMR pentru formarea unei majorităţi pentru guvernul USD, Crin Antonescu a răspuns că „este ciudat că premierul negociază deja sprijinul pentru un alt guvern”.

Preşedintele PNL a adăugat că întâlnirile premierului cu reprezentanţii UDMR şi cei ai minorităţilor naţionale ar fi normale într-o situaţie obişnuită, dar în plină criză a USL demonstrează că „premierul nu a avut nicio secundă intenţia de a continua cu PNL”, ci de a construi o altă majoritate.

„E ciudat că premierul meu negociază sprijin pentru alt guvern”, a subliniat la Realitatea TV liberalul citat de Gandul.

Premierul Ponta a respins această teorie, afirmând că nu s-a întâlnit împreună cu Viorel Hrebenciuc cu reprezentanţii UDMR pentru ca aceştia să intre la guvernare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns