Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stolojan nu exclude alianţe pentru prezidenţiale, dar în jurul PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan a declarat duminică, la Bacău, că lista candidaților partidului pentru europarlamentare va fi definitivată la începutul lunii martie și a precizat că pentru alegerile prezidențiale nu exclude alianțe cu alte formațiuni politice, însă ”numai în condițiile în care acestea se vor forma în jurul PDL”.

”Unitatea forțelor de centru dreapta — dreapta trebuie formată doar având ca principal reper PDL. Ne-am desemnat candidatul pentru Președinția României pentru că suntem un partid serios ce nu stă în bătaia vântului politic, care aduce, iată, pe scena politică românească, elemente nedefinite bine structural, dar care se erijează de dreapta. Suntem și un partid ce cunoaște, după perioada următoare alegerilor, cea mai importantă ascensiune în rândul electoratului românesc. Așadar, aveam obligații, dar și resurse umane pentru a ne erija în forța coagulatoare a politicii de centru dreapta — dreapta din România”, a spus Theodor Stolojan, în cadrul unei întâlniri cu membrii conducerii organizației județene PDL Bacău.

El nu a respins o alianță cu PNL în acest an, dar a precizat că aceasta se va realiza ”fără aventurile politice inițiate de Crin Antonescu”, ”doar pe baza unui program care să respecte valorile politice de dreapta ale PDL”.

Theodor Stolojan a mai arătat că România nu are nevoie de alte impozite, ci de o relaxare fiscală, scrie Agerpres.

”Orice economist bun știe că este total contraindicat să se pună impozite, și în special cele speciale, pe investiții așa cum se face, din păcate, în România. Investitorii trebuie să aibă resurse pentru a crea locuri de muncă, mărind, astfel, baza de impozitare. Ori dacă li se ia orice resursă pentru dezvoltarea afacerii asistăm la creșterea șomajului”, a explicat Theodor Stolojan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns