Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UDMR a început campania de strângere de semnături pentru europarlamentare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, luni, că formaţiunea pe care o reprezintă a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare.

El a spus că UDMR a lansat o campanie de strângere a cel puţin 200.000 de semnături, cu scopul de a-şi mobiliza electoratul.

‘La 25 mai decidem asupra reprezentării noastre în Parlamentul European. Scopul nostru este de a trimite cât mai mulţi reprezentanţi la Bruxelles, deoarece interesele maghiarilor sunt susţinute doar de către eurodeputaţii maghiari, doar ei vor transmite valorile noastre Europei. Numai cu sprijinul neîncetat al comunităţii a reuşit UDMR să ducă mai departe cauza maghiarimii: ne-am păstrat drepturile obţinute, reuşind să le adăugăm şi altele noi, reuşind în acest timp să edificăm, să dezvoltăm Transilvania şi să apropiem România de Europa’, a precizat, luni, într-un comunicat, Kovacs Peter, citat de Agerpres.

Lista finală a candidaţilor UDMR la europarlamentare va conţine 32 de nume şi va fi aprobată pe 1 martie, în cadrul CRU, care va avea loc la Târgu Mureş.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns