Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tăriceanu a demisionat din PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Calin Popescu Tariceanu a votat împotriva ruperii PNL
Calin Popescu Tariceanu a votat împotriva ruperii USL

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că se gândeşte la o posibilă demisie din PNL. El a declarat că a votat împotriva ruperii USL, decizie pe care o consideră pripită.

UPDATE ora 17.30: Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL. Potrivit unor surse citate de România TV, Călin Popescu Tăriceanu nu este singur în războiul cu Crin Antonescu. Alături de el sunt 30 de parlamentari.

Tăriceanu a făcut, marţi seara, în discursul său în Delegaţia Permanentă un apel la rămânerea la guvernare şi a spus că a votat pentru menţinerea la guvernare.

Fostul preşedinte al PNL a opinat că decizia de ieşire de la guvernare a fost luată mult prea uşor în partid, considerând că ar fi trebuit să se dezbată mult mai serios această posibilitate.

“Nu am votat pentru ieşirea de la guvernare, am votat împotrivă. A fost o şedinţă lungă, dezbateri nu prea interesante. S-a dorit mai degrabă o decizie expeditivă, deşi era una dificilă. Cred că a fost o atitudine uşor pripită. Nu vreau să îi deranjez pe colegii mei. Mie îmi rămâne doar să mă gândesc ce mai rămâne de făcut”, a afirmat Tăriceanu.

Fostul preşedinte al PNL nu exclude posibilitatea de a pleca din PNL. “Noaptea este un sfetnic bun. Nu ştiu dacă voi demisiona. Nu discutăm despre crema de pantofi de la ghete cu care lustruim pantofii”, a mai spus Tăriceanu.

Dacă pleacă din PNL, Tăriceanu ar putea fi urmat şi de alţi parlamentari şi lideri liberali.

Liberalii au decis marţi seară să iasă de la guvernare. Toţi miniştrii şi secretarii de stat liberali din guvernul Ponta vor trebui să demisioneze. PNL cere şi demisia lui Victor Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

  1. Mai, ”Eugen”, tu ai habar de politica atata cat am eu de mulsul camilelor!
    Initial, USL de-aia s-a format, calcandu-se pe ideologia fiecarui participant, pentru a-l combate pe Basescu, cu gasca lui de nemernici! Iata ca Crinutul – cu care se pare ca simpatizezi! – e tocmai pe cale de a-l pupa ad posteriorum pe marinar. Cretinelule!

  2. Păi dacă …este așa mare liberal de ce nu șia dat demisia de la bun început… cînd sa făcut alianța de ce o face acum……ia sâ vedem unde …va merge sau merg….cînd sa luptat împotriva lui Băsescu cu psd ce? a apărat gruoul de interese cum spunea pe acea vreme Băse….și atunci cine cu cine??

  3. Cred ca Tariceanu a fost unul care nu a fost de acord cu alianta,dar daca s-a facut si au avut un program de realizat trebuia sa mearga pana la capat.Cred ca Tariceanu a facut mai mult pt tara si partid decat Crinel , a luptat cu Basescu (ajutat de PSD ,si poate nu a uitat)
    si nu si-a luat jucariile si dupa el potopul.Dupa cum se vede tot Bolsevicilor le pasa ce se intampla in tara si afara,am avut si capitalisti la conducere cu partide istorice ,cu oameni traiti in capitalism si ce au facut?

  4. Daca Taricescu ar fi fost un adevarat liberal atunci ar fi trebuit sa se impotriveasca de la bun inceput aliantei cu comunistii PSD sau sa paraseasca partidul in urma aliantei acestuia sub bufoniada USL . Daca paraseste PNL ca urmare a destramarii USL, Taricescu da dovada de lipsa de caracter si ideologie, si poate trece linistit in randul bolsevicilor PSDisti.

Lasă un răspuns