Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Artişti fotografi din patru ţări expun la Muzeul Judeţean Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Expozitie foto documentara la Muzeul Judetean Satu Mare
Expozitie foto documentara la Muzeul Judetean Satu Mare

    Miercuri, 26 februarie, la Muzeul Judeţean Satu Mare a fost vernisată expoziţia intitulată “Fotografia – Document etnografic”, care reuneşte lucrări ale unor artişti fotografi din Rusia, Ungaria, Polonia şi România.

Cuvântul de deschidere şi de salut a aparţinut lui Liviu Marta, directorul instituţiei gazdă, care a apreciat iniţiativa de colaborare cu instituţii din alte judeţe pe tărâm cultural.

La rândul său Felician Pop, directorul Centrului  Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale a făcut câteva precizări privind aceste eveniment expoziţional. Din cele spus s-a desprins faptul că prezenţa la Satu Mare a acestei expoziţii de artă fotografică este rodul colaborării cu instituţia similară din judeţul Cluj.

În toamna anului 2013 Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Cluj-Napoca, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj s-a organizat un concurs de artă fotografică documentară. Juriul a desemnat câştigătorii participanţi din patru ţări, iar din lucrările acestora s-a făcut o selecţie constituită în colecţia care a ajuns şi la Satu Mare.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită joi, 27 februarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Felicitari.Dar….
    Am o propunere….!!
    Pe viitor ,sa Dati atentie si sa alocati ce e necesar ….pentru o publicitate mai buna.
    Eu aflu in 27 febr. ca a avut loc…. in 26 februarie…
    As fi vrut sa particip…
    Sau nu ati dorit sa se afle ….a fost in cerc restrans…?

Lasă un răspuns