Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste o mie de sătmăreni trăiesc în locuințele sociale și de necesitate din oraș

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Locuinte sociale de pe strada Toamnei

Locuințele de necesitate de pe Ostrovului au cei mai mulți chiriași, 379 la număr

La finele săptămânii trecute, reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare (SPAS) au prezentat raportul de activitate al instituției pe anul trecut. Instituția care acoperă o largă paletă de servicii sociale la nivel de municipiu reședință de județ are printre numeroasele birouri și un compartiment care gestionează situația locuințelor sociale.

 

În Satu Mare sunt 254 de locuințe sociale și 97 de necesitate

 

Conform raportului pe anul 2013, SPAS Satu Mare administrează în momentul de față 254 de locuințe sociale și 97 de locuințe de necesitate. Cele mai multe locuințe sociale se află pe strada Târnavei din Micro 14, 94 la număr, iar pe Timișului, Toamnei și Crângului sunt 64, respectiv câte 48 în ultimele două locații mai sus enumerate. Pe Ostrovului funționează 97 de locuințe de necesitate. În total, în locuințele sociale și de necesitate din municipiu trăiesc 1.118 sătmăreni. Pe Timișului sunt 171 de chiriași pe Târnavei 216, pe Toamnei locuiesc 185, pe Crângului 167, iar pe Ostrovului 379.

 

Puteti citi continuarea in editia tiparita din 6 martie 2014 disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Mizerie cat vezi cu ochii dupa cum se vede in imagine exista. La fel si antene parabolice care sunt convins ca nu sunt de podoaba. Dar 1 m. de burlan lipseste, probabil l-au vandut la fier vechi ca sa aiba din ce sa-si cumpere bautura si tigari. Asemenea specimene merita locuinte sociale si de necesitate ?. Ce ofera ei in schimb pt. societate ?. Puturosii dracului ….!

Lasă un răspuns

Marfa confiscata a fost predata Direcției Silvice Satu Mare

Cât costă brazii în pieţe?

Asculta acest articol Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete fără simbolul Crăciunului, şi anume bradul. Pentru majoritatea oamenilor, pomul