Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un deputat PNL care a votat Guvernul Ponta 3 s-a înscris în PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul de Alba Călin Potor, care anunţase, când încă era membru PNL, că va vota Guvernul Ponta 3, deoarece vrea ca promisiunile USL făcute în campania electorală să fie duse mai departe, s-a înscris în PSD, susţinând că a fost exclus din rândul liberalilor.

Deputatul Călin Potor şi-a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, înscrierea în PSD, el motivând că a făcut acest lucru întrucât direşte continuarea proiectelor şi promisiunilor făcute de USL pentru cetăţenii din Alba care l-au votat, transmite corespondentul Mediafax.

“Era firesc să continui ce am început şi mă refer la promisiunile făcute în campania electorală: să susţin un program de guvernare al USL, să-l susţin ca premier al României pe Victor Ponta şi ca preşedinte pe Crin Antonescu. Era firesc să rămân în echipa care poate să asigure cetăţenilor lucrurile pe care le-am promis în campania electorală”, a spus Potor.

Parlamentarul a adăugat că nu şi-a dat demisia din PNL, ci a fost exclus din PNL.

“Lucrurile sunt clare. Am fost exclus din PNL. Se observă declaraţiile din ultima vreme ale liderilor organizaţiei din Alba. Nu m-au contactat şi nu au încercat să stea de vorbă cu mine. Drept urmare, am înţeles un lucru evident, şi anume decizia lor de a mă exclude din PNL”, a afirmat Potor.

La rândul său, preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu, a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că Potor “este primit cu braţele deschise în marea familie social-democrată”.

Dârzu a adăugat că Potor va primi, conform statutului, funcţia de vicepreşedinte al PSD Alba şi vicepreşedinte al PSD Alba Iulia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns