Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Argint şi bronz pentru judoka de la CS Unio şi CSM Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Medalii obţinute de Mihaela Faur, Dora Kovacs şi Cristi Şereş la Campionatul Naţional de tineret

Cei trei sportivi, Mihaela Faur, Cristian Şereş şi Dora Kovacs sunt antrenaţi de Mihaly Terey
Cei trei sportivi, Mihaela Faur, Cristian Şereş şi Dora Kovacs sunt antrenaţi de Mihaly Terey

Trei sportivi calificaţi a avut CS Unio CSM Satu Mare la finalele Campionatului Naţional de judo pentru tineret, sub 23 de ani, competiţie care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică la Drobeta Turnu Severin.

Toţi cei trei sătmăreni, adică Mihaela Faur, Dora Kovacs şi Cristian Şereş, s-au întors acasă de la Severin cu medalii preţioase.

Cea mai importantă medalie, una de argint, a fost cucerită de Mihaela Faur în limitele categoriei 70 de kilograme. Mihaela, una din favoritele la titlul de campioană, a câştigat fără probleme seria din care a făcut parte. În finală însă a fost învinsă de o sportivă de la Liberty Oradea şi a trebuit să se mulţumească doar cu argintul şi cu titlul de vicecampioană a României.

Tot la categoria 70 de kilograme a concurat şi Dora Kovacs, a doua sătmăreancă prezentă la Naţionale. A câştigat la această categorie medalia de bronz. Dar în semifinale Dora a avut neşansa să o întâlnească şi să piardă în faţa Mihaelei Faur. Adică în faţa prietenei şi colegei ei de la club.

Cristian Şereş era considerat la startul competiţiei favorit la medalia de aur la categoria 60 kilograme. El a câştigat 3 meciuri în seria din care a făcut parte dar în lupta pentru intrarea în finală a pierdut meciul. Şi asta după ce a condus până cu 5 secunde înainte de expirarea timpului regulamentar. Aşa că a ratat finala şi a trebuit să se mulţumească cu o medalie de bronz după ce în meciul pentru locurile 3-4 a câştigat în faţa unui sportiv din Focşani.

Una peste alta, rezultate bune pentru elevii lui Mihaly Terely care, iată, demonstrează încă odată că la CS Unio, acum şi CSM, se munceşte cu folos că sportivii sunt talentaţi, de viitor. Iar ca o consecinţă firesacă se câştigă medalii preţioase la toate competiţiile pentru sportul sătmărean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns