Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL a finalizat cartea neagră a guvernării USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat liberalii au finalizat cartea neagră a guvernării USL şi vor iniţia o moţiune de cenzură, menţionând însă că dacă PNL va iniţia un demers similar “doar ca o vendetă” la adresa PSD sau UDMR, atunci partidul său nu va achiesa.

Blaga a precizat, înainte de şedinţa BPN al PDL, că nu a discutat cu colegii din opoziţie şi este “tare curios” să vadă dacă liberalii vor iniţia o moţiune de cenzură.

“Nu am discutat cu ceilalţi din opoziţie. Nici ei cu noi, e adevărat. Nu ştiu care e poziţia PNL în acest moment, sunt tare curios să vedem, pentru că ei, dacă vor iniţia o moţiune de cenzură doar ca o vendetă la adresa PSD sau UDMR, noi nu vom achiesa la asta”, a spus Blaga, citat de Mediafax.

Întrebat ce şanse ar avea o moţiune de cenzură să doboare Guvernul Ponta, Vasile Blaga a răspuns: “După câte am văzut noi marţea trecută, domnul Ponta are o majoritate suficientă în Parlament”.

Blaga a mai spus că democrat-liberalii au finalizat pe cartea neagră a guvernării USL şi vor să iniţieze o moţiune de cenzură, dar nu ştiu cine o va mai semna.

El a arătat că i-a invitat public pe reprezentanţii opoziţiei să susţine demersul, iar unii dintre ei au spus că nu-şi doresc să colaboreze cu democrat-liberalii.

“I-am invitat public deja şi o să şi discutăm cu ei, asta nu este nicio problemă. Dar public noi i-am invitat. Dânşii au spus că deocamdată nu-şi doresc să colaboreze cu noi în opoziţie”, a adăugat Blaga.

El a mai spus că programul trimis de Victor Ponta este “pur şi simplu o bătaie de joc”, “nu are niciun fel de viziune şi nu se fundamentează pe nimic”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Opoziția va depune moțiunea de cenzură vineri

Moțiunea de cenzură Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, rușinea României, semnată de 163 de partlamenbtari va fi depusă vineri. Documentul urmează să fie citit luni în plenul reunit al Legislativului, iar joi să fie votat, a spus Dan Barna.