Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La şedinţa ATOP s-au căutat soluţii împotriva distrugerilor cauzate de transportul lemnului cu camioane de mare tonaj pe drumurile comunale

membrii ATOP incearca ochelarii care simulează betia
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
membrii ATOP incearca ochelarii care simulează betia
membrii ATOP incearca ochelarii care simulează betia

Au fost prezentate efectele beţiei cu ajutorul ochelarilor care o simulează

Joi, 14 martie, începând cu ora 15, în Sala XXI din Palatul administrativ a avut loc şedinţa lunii în curs a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Satu Mare.

Pe Ordinea de zi s-au aflat 3 teme şi anumeŞ 1. Dezbateri cu şefii de ocoale silvice de stat/private cu privire la tăierilor legale/ilegale ale materialului lemnos şi transportul materialului lemnos pe drumurile publice; 2. Informarea privind obligaţiile jandarmilor la evenimente sportive şi culturale; şi 3. Raportul lunar al Poliţiei judeţului.

Pentru primul punct au fost invitaţi 8 şefi de ocoale silvice, dar înainte de a se intra în ordinea de zi, comisar de poliţie Simona Săndulescu a făcut o demonstraţie cu ochelari ce simulează starea de ebrietate pe timp de zi şi pe timp de noapte.

Deşi demonstraţia s-a desfăşurat într-o atmosferă de bună dispoziţie, membrii ATOP au ajuns la concluziile aşteptate, în primul rând că a te urca la volan în stare de ebrietate este un act iresponsabil.

După demonstraţie, preşedintele autorităţii, Pinte Jozsef a informat că ochelarii au fost cumpăraţi din sume alocate de Consiliul Judeţean (CJ). Apoi, a mai spus că Serviciul de cazier judiciar al Poliţiei judeţului va fi dotat, tot cu bani de la CJ, la solicitarea autorităţii, cu 4 calculatoare.

În plus, şeful ATOP a solicitat şefului Poliţiei judeţului să prezinte, pentru şedinţa următoare, situaţia privind intabulările posturilor de poliţie din judeţ. Comisarul şef, Constantin Taloş a spus că până în 1990 au fost intabulate numai două posturi din cele 59 existente în acest moment,  între timp s-au mai intabulat numai 11.

 Camioane cu lemne de peste 40 de tone distrug drumurile comunale şi judeţene

 Citiţi continuarea pe ediţia tipărită de sâmbătă, 15 martie, a Informaţiei Zilei

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns