Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sorin și Radu au făcut spectacol la Club Poesis

Au fost colegi în Trupa Aristocrații, iar acum se plimbă prin țară urcând pe toate scenele de acest gen, din România
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
 Au fost colegi în Trupa Aristocrații, iar acum se plimbă prin țară urcând pe toate scenele de acest gen, din România
Au fost colegi în Trupa Aristocrații, iar acum se plimbă prin țară urcând pe toate scenele de acest gen, din România

Show-urile de stand-up comedy in the city continuă cu mare succes la Club Poesis. Sâmbătă seară de la ora 21.30, Sorin Pârcălab și Radu Isac au realizat un spectacol senzațional, făcând audiența numeroasă să râdă în hohote.

Comedianții prezenți în acest sfârșit de săptămână la Satu Mare au început să facă stand-up comedy încă de prin 2004, astfel că au o experiență îndelungată în acest domeniul. Au fost colegi în Trupa Aristocrații, iar acum se plimbă prin țară urcând pe toate scenele de acest gen, din România.

Sorin Pârcălab este născut în județul Bihor dar a copilărit în Timișoara. Și-a început cariera în anul 2004 în Brigada 2/3 pe care el împreună cu un alt coleg de breaslă au înființat-o. Spune despre el că este o persoană energică, supărată, nervoasă și precisă. Dacă Jackie Chan, Ghiță Mureșan și un chirurg s-ar împerechea, rezultatul ar fi Sorin, iar Chuck Norris ar fi invidios. Subiectele principale de care a făcut haz în fața publicului sătmărean au fost relațiile de cuplu, show-ul lui fiind presărat și cu alte glume inspirate din viața cotidiană.

Radu Isac este singurul comediant care a avut ocazia să performeze pe scenele din Los Angeles. Acesta a ajuns acolo printr-un program de work and travel. Își împărțea timpul între muncă în timpul zilei și spectacole în timpul nopții prin cluburi unde persoane din public erau invitate să ia oricând microfonul în mână pentru a distra audiența. “În România fac stand-up comedy profesionist și câștig bani din asta. În America am fost un începător, acolo comedianții fiind tratați foarte prost. Acest lucru e de înțeles având în vedere că cine face asta își dorește să intre în cel mai tare bussines din lume”, a declarat Radu Isac.

Cel mai mult acesta a putut fi văzut în București alături de Trupa Aristocrații și pe scena din Club 99. Pe lângă stand-up comedy, în timpul liber este redactor la ziarul Academia Cațavencu. În viitor își dorește foarte mult să repete experiența Americană.

Ambii comedianți ne-au mărturisit că se simt foarte bine de fiecare dată când vin în orașul nostru. Aceștia descriu publicul sătmărean ca fiind unul ce începe să cunoască deja acest fenomen, dar nu împărtășesc ideea colegilor de breaslă care declarau că în Satu Mare publicul preferă glumele inteligente.

Ei consideră că fiecare seară este diferită, uneori show-urile fiind mai bune alteori mai slăbuțe.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns