Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un contrabandist a fost reţinut cu focuri de armă

După o urmărire ca-n filme, poliţiştii de frontieră au reţinut un bărbat care transporta 2.000 pachete de ţigări. Pentru reţinerea celui implicat în activitatea infracţională, poliţiştii de frontieră au executat în plan vertical 12 focuri de avertisment.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

3547mDupă o urmărire ca-n filme, poliţiştii de frontieră au reţinut un bărbat care transporta 2.000 pachete de ţigări. Pentru reţinerea celui implicat în activitatea infracţională, poliţiştii de frontieră au executat în plan vertical 12 focuri de avertisment.

În data de 20 martie 2014, la nivelul S.T.P.F. Satu Mare s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Volvo, care se deplasa pe comunicaţia Satu Mare – Zalău.

În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliţiei de frontieră, a virat brusc şi a demarat în trombă spre localitatea Satu Mare.

Poliţiştii de frontieră au pornit la urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcțiune.

La scurt timp urmăritul a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unui imobil din localitatea Mădăras.

În acel moment bărbatul a abandonat maşina, încercând să fugă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea şi somarea prin voce a celui în cauză şi deoarece acesta nu s-a supus, au folosit, conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de avertisment, în plan vertical.

După aproximativ 300 m, bărbatul a fost reţinut de către poliţiştii de frontieră şi identificat ca fiind Marcel F., de 47 ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra maşinii, au fost descoperite patru colete ce conţineau cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări fără timbru fiscal, în valoare de 9.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi urmează a fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Circula zvonul prin oras ca este vorba despre cel pomenit anterior.O perioada de timp nu s-a mai auzit nimic despre acest personaj întrucât a fost la mititica si cum a ieșit face ceea ce știe si a făcut o viața întreaga, INFRACTIUNI ! Acum se va găsi cineva sa-l asculte si sa-i tina parte ori planga de mila ? Păcat ca o parte din bugetul țării se cheltuie cu astfel de elemente infractoare ca Florea Morti despre care nu s-a auzit niciodată de bine si nimeni nu își va amortiza cheltuielile cu el. Sper sa nu mai auzim despre astfel de oameni.

  2. De ce nu spuneti ca este vorba de Florea Petru Marcel alias MORTI, hot de notorietate,de mașini,tractore….si acum contrabandist,campionul campionilor in infracțiuni si consistenta cazierului, recent revenit de la bulau.Chiar ieri in ziar se spunea despre el ca i-a fost inscenat de politisti furtul unui tractor si chiar unii l-au crezut si i-au plâns pe umăr,dintre ei funcționari de stat. Acum,mă întreb, este vorba de aceiasi situație? Infractori, denuntatori ca MORTI au fost manipulati si manevrati si in cazul BERBECEANU dar dintr-o mascarada,încet,încet,adevarul iese la iveala.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Accident grav la Lazuri

Asculta acest articol Ieri 19 februarie  pe DJ194 pe raza localităţii Lazuri s-a produs un accident de circulaţie  în urma

Sigla Informatia Zilei

Un copil de 16 ani a furat dintr-un magazin

Poliţiştii de siguranţă publică din întreg judeţul au derulat luni, 02 septembrie, acţiuni pentru siguranţa sătmărenilor, urmărind combaterea infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului cetăţenilor sau a faptelor comise cu violenţă.