Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tabytha Wampler a părăsit CSM Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Înaintea ultimului meci din sezonul regulat

baschet

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor disputa sâmbătă ultimul meci din sezonul regulat. Echipa noastră a pornit vineri dimineață spre București, acolo unde vor întâlni Rapidul în etapa a 26-a.

Un meci fără miză, indiferent de rezultat, CSM va termina pe locul 7 și va întâlni în prima fază a play-off-ului echipa de pe locul 2, CSU Alba Iulia. “Ne-am propus să câștigăm, vrem să terminăm cu o victorie, nu pentru clasament. Ne-am propus la începutul sezonului să avem 13 victorii”, ne-a declarat Petru Eleș. Rapid ocupă locul 10 în Liga Națională. Același antrenor ne-a declarat că din lotul de jucătoare care au făcut deplasarea nu face parte Tabytha Wampler, cea care se confruntă cu probleme personale și s-a întors în State. Contractul a fost reziliat, de comun acord, americanca nu se mai întoarce. Wampler area cea mai bună medie la recuperări de la CSM, cu 8.8 pe meci. Totodată este a doua marcatoare a echipei, după Andreea Orosz, cu o medie de 13.1 puncte pe meci. În locul ei, a făcut deplasarea Teodora Vasile.

Meciul cu Rapid va fi arbitrat de Șerban Rașoga (Ploiești), Dragoș Stan (București), observator din partea FRB – Florin Băloșescu (Brașov).

Andreea Orosz și Petru Eleș la All Star Game

Federația Română de Baschet a centralizat voturile pentru cele două selecționate, Nord și Sud, care vor confrunta în 28 martie, în Sala Sporturilor din Târgoviște, în cadrul tradiționalului All Star Game feminin. A votat publicul, la fel și reprezentanții mass-media și Colegiul Central de Antrenori al FRB. Ponderea votului final votului: 30% publicul, 30% mass-media și 40% votul tehnic FRB.Din echipa Nord vor face parte și Andreea Orosz, respectiv antrenorul Petru Eleș. Pentru a afla echipele complete, intrați pe site-ul FRB.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns